REFERENSER & SAMARBETEN

Referenser & samarbeten


Under åren har det blivit många bröllop, dop, begravningar och högtider men också fester, mingelspelningar, trubaduruppträdanden, sångensembler, jazzkonserter och rock och bluesband. När jag uppträder själv har jag i allmänhet med mig gitarren men ibland får även pianot ta en tur. 


Det musikaliska är en del - däremellan ryms många moderator och konferencieruppdrag, gruppaktiviteter, kickoffer och utbildningar.


Här är ett axplock av de senaste bokningarna.


Bra blandning av skoj och allvar, jag tycker du har en stark förmåga att byta växel mellan ”nu väcker vi publiken” och ”nu pratar vi bara allvar".

Jonas Wiklander, Almi Linköping

Jag kan varmt rekommendera Frida som moderator. Hon lotsade oss igenom

kvällen på ett inlevelserikt, varmt och proffsigt sätt. Att gitarren och

sångrösten var med var pricken över i.

Åse Theorell, projektledare Aktiva leder


Vi kan inte vara mer nöjda än med den insats ni båda gjorde igår. Vi eller rättare sagt NI har fått så mycket lovord från många som var där. Och jag håller med dem, ni var fantastiska. Jag kommer absolut rekommendera er duo till konferenser och event som jag springer på. Tusen tack från oss alla!

Emma Stockman, East Sweden Convention Bureu


Idag har SjörövarFrida besökt Norrköping på sin väg över de sju haven och i sin mission att hitta Gasten. Och det är allt som oftast något litet barn som tycker att det här med pirater är lite skrämmande och det kan man ju förstå... 4 juni 2023,

Jag är så glad över att få jobba på dessa vackra platser, denna gång sjöng jag på begravning i Matteus kyrka. Prästen var fantastisk och gav ett hyllningstal där hon lyfte upp alla fina, ljusa minnen mannen i fråga bidragit till. Det blev ljust och varmt, en hyllning till livet precis som jag tycker en begravning ska vara. 

Den 23 mars var jag moderator på One Future day i Loius de Geer i Norrköping. En ledardag full av inspiration, energi, kunskap, nätverkande och fantastiska föreläsare; Frida Boisen, Louise Lennersten, Henrik Krohn, Per Holknekt, Cathrine Tibbling, Fredrik Reinfeldt och Magnus Johansson. Tusen tack igen till er alla!
Dagen blev så himla bra och jag är säker på att nästa år blir precis lika eller tolkning med ännu bättre! Inbjudan kommer!